2021-08-30 07:19:59• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Vízöntő - Figyelmedet jobb, ha ma elsősorban emberi kapcsolataid felé fordítod

Napi horoszkóp augusztus 30-ra a tizenkét csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A napi horoszkóp szerint feladataid elvégzéséhez most nincs szükséged biztatásra, tudod, mi a célod, és hogyan kell elérned azt. Mindenben igényes vagy, összhangban vagy önmagaddal és környezeteddel, formában vagy! Kiválóan tudsz ma kommunikálni a kollégáiddal – ami lássuk be, nem mindig jellemző rád, de most valahogy érzed, hogyan fogalmazd meg akár a kritikádat is.


Bika: IV. 20. - V. 20.

Szívügyekben a dolgok akadoznak. Rövidesen azonban kiderülhet, hogy valaki nagyon is belenyúl a sorsodba, a háttérből egyengeti az utadat, talán még a karrieredet is, mert sokkal mélyebbek az érzései, mint amit egy baráti, ismerősi viszony feltételez...

 

Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Kíváncsiságod különös kalandokba keverhet. Ugyanakkor az otthonodban egyre élesedő konfliktushelyzetekben találod magad. A két dolog persze nagyon is összefüggésben van. Vedd észre ezeket az összefüggéseket, sokat fejlődhet az önismereted, és persze így könnyebben meg is oldhatod a gondjaidat.

 

Rák: VI. 22. - VII. 22.

Érzéseid, érzelmeid, hangulataid irányítják egész életedet. Romantikus alkat vagy, szívesen gondoskodsz másokról. De azért nem ártana, ha időnként saját magaddal is foglalkoznál. És nem úgy, hogy vitatkozol a pároddal.

 

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Nagyvonalú és odaadó típus vagy, de ha érzed, hogy rutinosan és lelketlenül kihasználnak, akkor azonnal kiadod az útját az illetőnek! Most lehet valaki a környezetedben, akivel kapcsolatban ez az érzésed.

 

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

A humorral kezelt dolgok jobban fognak sikerülni. És ez a lazaság engedi, hogy a másik szabadon döntsön, legalább a látszat szerint – ezt tartsd ma szem előtt! Főként, mivel nagyon sok a teendőd, a munka frontján mintha egyedül kellene helyt állnod. Ne terheld magad otthoni vitákkal.

 

Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Mintha nem is te lennél, oly könnyen döntesz most sorsformáló döntésekben. Jól teszed, ha a sarkadra állsz, ám úgy tedd ezt, hogy közben nem bántasz meg másokat. Az életed párját érintő kérdésekben is legyél óvatos: nehogy helyette döntsön!

 

Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Minden tetted, mosolyod, még a mozdulataid is arról árulkodnak, hogy boldog, elégedett és teljes életet élhetsz. Ez a pozitív kisugárzás mágikus vonzerővel ruház fel ma!

 

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Ami tudást most elsajátítasz, az a későbbiekben nagyon hasznos lehet a számodra. Akár még a hivatásodat is módosíthatod, még ha momentán úgy gondolod is, hogy ez veled nem fordulhat elő. Ma találhatsz valamit, ami felkelti az érdeklődésedet.

 

Bak: XII. 22. - I. 19.

Egy váratlan családi vagy baráti esemény okozhat döbbenetet ma. Neked kell erőt mutatnod és helyt állnod a nehéz helyzetben, és akár támogatást is nyújtanod másoknak. Valószínűleg érzelmi természetű problémák vannak a dolog hátterében.

 

Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Ha még egyedül álló vagy, akkor a Vénusz ma esélyt ad arra, hogy ezen változtass. Figyelmedet jobb, ha ma elsősorban emberi kapcsolataid felé fordítod, a munkahelyeden amúgy is minden változatlan.

 

Halak: II. 19. - III. 20.

Vannak olyan dolgok a kapcsolatodban, amelyekkel elégedetlen vagy? Most mindent meg tudsz beszélni, higgadtan és nyugodtan, ráadásul anélkül, hogy negatív érzéseket ébresztenél a másikban a szavaival.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: